PS5 headset

Stel je eens voor, je hebt die PS5 gescoord en dan? Dan wil je natuurlijk als je gaat gamen ook super geluid hebben. Je wilt een headset die past bij je Playstation5. Op het moment dat je aan het gamen bent wil je behalve zelf goed verstaanbaar zijn ook goed geluid hebben om niets te hoeven missen en uiteraard voor de complete ervaring. Als je goed geluid hebt en jezelf qua geluid van de omgeving kan afsluiten, dan pas wordt het gamen echt intensief.

PS5 Pulse 3D headset

De Pulse 3d Headset is een draadloze headset die perfect is voor de Playstation 5 aangezien deze is afgestemd op de door de Playstation 5 Console mogelijk gemaakte 3D audio. Een “match made in Heaven” lijkt het wel. Alsof je in een bioscoopzaal zit komt het geluid uit elke richting en is er een grote kans dat je alles om je heen vergeet en helemaal in de game opgaat. Qua uiterlijk is de aerodynamische headset een ideale combinatie met de PS5 console en daarbij zitten de oorkussens en de hoofdbandriem ook nog eens superlekker.

PS5 headset prijs

De draadloze Pulse 3D Headset wordt natuurlijk op verschillende websites voor verschillende prijzen aangeboden. De originele Pulse 3D Headsets zijn op het moment van schrijven verkrijgbaar voor 99,98 euro per stuk en is ook te gebruiken op de PS4.

PS5 headset kopen

Op zoveel websites kom je headsets tegen die zogezegd voor de PS5 zijn maar deze dus niet allemaal originele Sony PS5 headsets. Ze zijn, desalniettemin vaak wel compatibel, maar de ervaringen zullen anders zijn. Welke headset het beste bij je past, ligt misschien het meeste aan het beschikbare budget. 

Wacht niet langer en neem een kijkje zodat je zo gauw mogelijk jezelf en je oren kunt verwennen als je je nieuwe headset gaat combineren met je Playstation 5. Grote kans dat je voorlopig er even niet meer achter weg komt.

Functies en opties van de PS5 headset

Het geluid kun je trouwens terwijl je speelt bedienen, aangezien er een ingebouwde microfoondemping, volumebediening en ook nog opties voor chat en game audio zijn. Je kunt als je wilt zelfs met de speciale microfoon controle knop kijken hoe snel je klinkt voor je teamgenoten (kunnen ze je in ieder geval niks wijsmaken over je geluid). En, de Pulse 3D draadloze headset heeft ook nog 2 ingebouwde, optimaal gepositioneerde microfoons met dubbele noise-cancelling, dus weg met irritante omgevingsgeluiden, ouders of huisgenoten die een gesprek hebben, want je hoort ze niet meer.

De draadloze Pulse 3D Headset heeft een ingebouwde oplaadbare batterij waardoor hij tot 12 uur draadloos mee zou kunnen gaan. H Nou is het natuurlijk niet de bedoeling om 12 uur achter elkaar te gamen maar het is wel mogelijk met deze Headset zodra hij is opgeladen. Als je dan toch onverhoopt tijdens het gamen je erachter komt dat de batterij leeg is, dan zou je de meegeleverde adapter kunnen gebruiken om je headset aan te sluiten op je PS5 console. Je headset kun je trouwens ook aansluiten op de PS4 console en op compatibel computers van Windows en macOs. Met de meegeleverde 3,5mm audio kabel kan je de headset aansluiten op je Playstation VR of een mobiel apparaat. Bedenk echter wel dat op PS VR of mobiele apparaten de ingebouwde headset bediening niet ondersteund wordt.

Nog een leuk feitje aan de draadloze Pulse 3D Headset is dat deze in verschillende kleuren beschikbaar is.