PS5 controller

Speel jij al games op de PS5? En ben je ook vastgeketend aan de Playstation? Een ding is zeer zeker, als je de PS5 koopt, is de kans heel klein dat je uitgespeeld raakt. Vooral als je met vrienden gaat gamen. Dit is daarom ook een goede reden om een extra PS5 controller in huis te nemen. De PS5 controller is anders dan de controllers van de PS4. Er zijn meer mogelijkheden met de PS5, de opties zijn echt eindeloos. Zo heb je de optie tot multiplayer gaming, zit er standaard wifi inbegrepen in de PS5 controller en er zijn zo nog veel meer nieuwe verbeterde features waar je geen genoeg van zult krijgen!

PS5 DualSense controller

De Dualsense wireless controller heeft een vernieuwd en een supermooi ontwerp. De controller zit als gegoten in jouw handen. Dit komt mede door de verbeterde joysticks en door de zeer gevoelige triggers.  Dit stimuleert elke beweging in jouw controller. Dit kan zijn tijdens een potje FIFA met je beste vrienden waar je getackeld wordt of als je het gaspedaal indrukt met je vingertoppen tijdens een race tegen de klok! Door het speciale shocksysteem voelt het net alsof je zelf in de racewagen zit. Voor de Fortnite fans is er nog een special feature. Je kan duidelijk het verschil voelen wanneer je door modder of gras loopt, dit maakt het gamen levensecht! Het is echt waar, de Playstation 5 games komen tot leven door de DualSense wireless controllers. 

PS5 controller kopen

Tintelen jouw handen nu al? Dat begrijpen wij maar al te goed! Er zijn vele voordelen waarom je de DualSense controller in huis moet halen. Een van de grote voordelen is dat de controller draadloos is.  De microfoon en luidspreker zijn ingebouwd in de controller met een verbeterd en scherper geluid. Een van de recente features is dat er een bewegingssensor geïnstalleerd is in de PS5 controller. Zo is het mogelijk om jouw gameplay live te streamen zodat je het kan delen met je beste vrienden en de wereld! Het is mogelijk om je headset te koppelen aan de controller. Sony heeft nog een nieuwe eigenschap bedacht en dat is de kwaliteitsduur van de batterij, deze gaat veel langer mee dan de PS4 controllers. Dat betekent minder opladen!  De nieuwe PS5 controllers kun je opladen met behulp van de inbegrepen batterij en USB type-C aansluiting.  Al deze nieuwe PS5 kenmerken maakt het gamen nog aantrekkelijker! Dus waar wacht je op? Bestel vandaag nog jouwe ideale controller, voor de optimale gaming experience.

PS5 controller prijs

De prijs van de PS5 controllers zijn op dit moment 67,99 euro voor zowel de witte als zwarte controllers. De PS5 controllers zijn iets duurder dan de PS4 Dualshock, maar dan heb je er ook wat aan. De PS5 controller heeft ten opzichte van de PS4 Dualshock veel meer opties.  

PS5 controller black

De zwarte PS5 controller valt bij iedereen goed in de smaak. Na de lancering van de witte Playstation 5 controller kwam er steeds meer vraag naar een zwarte variant. Niet veel later kwam deze op de markt en ging massaal door de winkels. Deze draadloze controller is zeer modern, tijdloos en gaat nooit uit de mode. In het midden van de controller is het mogelijk een knop in te drukken waar staat ‘’Create’’ Met die functie kan je kiezen tussen screenshots maken van je videospel en kan je tijdens het gamen, je gameplay recorden om zo je spel terug te kijken. De L2 en R2 zijn een stuk langer dan die van de PS4 controller en hebben een diepere trekkracht. Zo kan je het potentieel van de controllers vergroten. De controllers, zowel wit als zwart kunnen als ze volledig zijn opgeladen 10 tot 13 uur mee. Dit is lang genoeg zodat je de controllers niet elke dag hoeft op te laden, tenzij je een gamefreak bent natuurlijk! 

PS5 controller white

De witte PS5 controller is zeer chique en geeft meer mogelijkheden dan welke controller ooit! De witte Sony Playstation 5 controller kwam als eerst in beeld. De witte kleur maakt alle gamers verslaafd! De vernieuwde Playstation controllers hebben een frisse look, een nieuw design en zit lekkerder in je handen. Het enige verschil tussen de witte en zwarte controller is de kleur! De DualSense controllers hebben een voorsprong op andere controllers. De controller heeft in tegen stelling tot de PS4 controllers een langere grip om vast te houden. Dit maakt gamen een stuk aangenamer. Beide controllers, wit en zwart, wegen 282 gram. De controller is zwaarder dan de DualShock 4 die 215 gram weegt. Het gewicht is zeer gebalanceerd en dat lijdt tot een meer aangenamer gevoel wanneer je gamet.